Kvalitet genom hela byggprocessen

Gatulykta - EntreprenadbildBland entreprenadavdelningens kunder återfinns några av nordens största byggare tillsammans med välskötta lokala bolag, samt större fastighetsägare. Här arbetar vi i projektform med stort fokus på systematiskt KMA-arbete och vi gör det i ett väletablerat ledningssystem. Avdelningen anses vara en trygg och professionell partner genom hela byggprocessen. Allt för att du som kund ska känna att du valt rätt leverantör.

Företaget har 25 års erfarenhet av arbete med entreprenader av varierande storlek och komplexitet – allt från kommunala förskolor till större privata kontorsfastigheter. Vi är vana att arbeta effektivt med KMA i fokus och vi är sedan flera år certifierade inom såväl kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Söker du en pålitlig elinstallatör med spetskompetens och gedigen referensportfölj så har du kommit rätt.

På entreprenadavdelningen jobbar erfarna och välutbildade montörer som arbetat länge i branschen och den styrkan gör att vi idag kan driva fler och större projekt parallellt med bibehållen kvalitet.

Verksamhetsansvarig Entreprenad
Mikael Skantz

Mikael är såväl verksamhetsansvarig som projektledare på avdelningen Entreprenad. Som auktoriserad installatör och med stor erfarenhet av projektledning och styrning är han en stor tillgång för avdelningen. Mikael är också en del av företagets ledningsgrupp.

Kontaktuppgifter till Mikael:
mikael@netab.se
08-410 712 02