Socialt engagemang

Barnen är vår framtid!

Barn NovaSom företag har vi ett stort ansvar för skapandet av en hållbar framtid för våra barn. Netab bedriver därför ett aktivt arbete med att skapa ett tryggare samhälle för våra yngsta medborgare.

Vårt sociala engagemang riktar idag stort fokus mot barns sociala miljö vilket känns naturligt då vi arbetar väldigt mycket inom förskola, skola och gymnasium.

Våra uppdrag inom skolan är ofta att skapa säkra miljöer för eleverna genom att installera kamerasystem och/eller förbättrad belysning för att på så sätt bygga bort osäkerhet och otrygghet. Vi anser dock inte det är hela lösningen på problemet varför vi med stolthet valt att stödja Friends i deras kamp mot mobbning och utanförskap. Vi är idag företagsvän till Friends och vill du läsa mer om deras viktiga arbete kan du göra det HÄR.

Samarbetet med Friends ger våra installatörer möjlighet till ett utbildningstillfälle per år samtidigt som vårt stöd gör det möjligt för Friends att fortsätta vara ute i fler förskolor, skolor och idrottsföreningar för att stoppa mobbning.